Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

El primer festival nadalenc de comarques de Girona
Golden Christmas

Segueix-nos

  /  ABBorn – a tribute show to ABBA
ABBorn - a tribute show to ABBA

ABBorn – a tribute show to ABBA

La il·lusió d’alt nivell de la llegenda sueca més gran, es va formar l’any 1999. El seu primer èxit no es va fer esperar. Després de poc temps es van trobar a Espanya, van viatjar per la costa sud-oest d’Europa. Del 2000 al 2005 van viatjar i fer gires contínues a l’estranger.

Aquesta gira es va veure interrompuda pel desig de tenir una família. Han tornat de nou als escenaris de concerts després de dos anys.

El quartet bàsic es complementa amb el baixista i el bateria, la qual cosa fa que la banda actuï sense temes de suport, sent una producció totalment en directe. Sis persones cantant a l’escenari, interpretació vocal completa, coreografia perfecta amb vestits autèntics, farà una impressió encara més gran del concert. Han estat recreant la màgia dels concerts d’ABBA per tot Europa a Espanya, Portugal, França, Bèlgica, Estònia, Països Baixos, República Txeca, Eslovàquia, Hongria i arreu del món. Més de dos milions els espectadors de més de cinc mil concerts van gaudir de l’atmosfera única de la seva producció.

Moltes vegades, un espectacle mundial provat us portarà a aquest meravellós i màgic viatge cap a l’ahir.