Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Albert Bace
Albert Bace

Albert Bace

Albert Bace va néixer l’any 97 a Girona, província de Catalunya, Espanya.
Envoltat de música, va créixer escoltant artistes com Michael Jackson, Justin Timberlake o Linkin Park.
Entusiasmat per la música, portava el ritme en les venes i sabia que la bateria era l’instrument que més li captivava. Als 13 anys finalment va tenir la seva primera bateria i allí va començar tot, de manera autodidacta.

Uns anys després Albert Bace amb el seu primer treball va poder pagar-se algunes classes de bateria amb un professor a Girona, que li ensenyaria el bàsic en teoria musical i tècnica.
Als 19 anys Albert Bace va començar a fer classes com a professor de bateria en una escola de música de la ciutat. Un any després, sense deixar d’ensenyar, Albert Bace va descobrir a Eivissa la seva major font d’inspiració i motivació treballant amb els músics més referents de l’illa, posant el seu toc especial a la música pop i electrònica. Va ser després d’això quan Albert Bace va decidir crear la seva pròpia marca i espectacle: Albert Bace Drums Live Xou. Albert Bace DLS ha estat ja present en molts dels esdeveniments i clubs més exclusius i en llocs tan selectes com Eivissa, Londres, la Costa Brava i França.

Al 2020 Albert Bace va treure el seu primer temi MIAMI, reproduït en més de 38 països i en el qual barreja sons del trap i del pop. Finalment l’artista gironí tanca l’any amb més de 390.000 visualitzacions en plataformes com Tik Tok i amb col·laboracions amb altres artistes, disponibles en el seu canal de Youtube i plataformes digitals.