Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

El primer festival nadalenc de comarques de Girona
Golden Christmas

Segueix-nos

  /  Albert Bace
Albert Bace

Albert Bace

Albert Bace va néixer l’any 97 a Girona, província de Catalunya, Espanya.
Envoltat de música, va créixer escoltant artistes com Michael Jackson, Justin Timberlake o Linkin Park.
Entusiasmat per la música, portava el ritme en les venes i sabia que la bateria era l’instrument que més li captivava. Als 13 anys finalment va tenir la seva primera bateria i allí va començar tot, de manera autodidacta.

Uns anys després Albert Bace amb el seu primer treball va poder pagar-se algunes classes de bateria amb un professor a Girona, que li ensenyaria el bàsic en teoria musical i tècnica.
Als 19 anys Albert Bace va començar a fer classes com a professor de bateria en una escola de música de la ciutat. Un any després, sense deixar d’ensenyar, Albert Bace va descobrir a Eivissa la seva major font d’inspiració i motivació treballant amb els músics més referents de l’illa, posant el seu toc especial a la música pop i electrònica. Va ser després d’això quan Albert Bace va decidir crear la seva pròpia marca i espectacle: Albert Bace Drums Live Xou. Albert Bace DLS ha estat ja present en molts dels esdeveniments i clubs més exclusius i en llocs tan selectes com Eivissa, Londres, la Costa Brava i França.

Al 2020 Albert Bace va treure el seu primer temi MIAMI, reproduït en més de 38 països i en el qual barreja sons del trap i del pop. Finalment l’artista gironí tanca l’any amb més de 390.000 visualitzacions en plataformes com Tik Tok i amb col·laboracions amb altres artistes, disponibles en el seu canal de Youtube i plataformes digitals.