Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Blondex
Blondex

Blondex

BLONDEX és una DJ i productora Gironina, entusiasta de la música electrònica i amb una determinació innata per a créixer i crear. Les seves sessions sorgeixen d’una mescla molt enèrgica de big room amb ritmes psytrance, electrohouse i pop electrònic.

Blondex busca que el seu públic pugui gaudir del so més fresc, energètic i actualitzat a les noves tendències de la música electrònica en totes les seves sessions. Els sons ètnics i obscurs predominen en els seus temes al ritme del Trance psicodèlic, un gènere conegut arreu del món, però referent a països com la Índia, Tailàndia i Israel, on la Blondex ja hi ha realitzat vàries gires internacionals.

Va iniciar la seva carrera professional com a DJ al 2018, actuant en grans festivals nacionals com Marenostrum Xperience (València), AG Festival (St Carles de Rápita), l’EUMES Showcase (Girona), Pacha Barcelona i Sanddance (Lloret de Mar).

A més, ha estat la DJ principal en esdeveniments corporatius internacionals d’alt nivell:
World Routes 2018 / Guangshou (la Xina), Skitude (Ordino Arcalis, Andorra), festa privada Carglass (PGA Catalunya), RAC105 @ Formula1 Testing Days, Gran Premi F1 i MotoGP (Circuit de Catalunya) així com en diversos espectacles en els aeroports d’Igualada i Lleida – Alguaire.

I si les seves sessions en live i streaming són altament captivadores, la seva faceta de productora tampoc us deixarà indiferents.

BLONDEX té més de 350.000 oients mensuals a la plataforma de Spotify. Els seus dos últims llançaments han estat rebuts d’una forma aclaparadora. Per una banda, el projecte conegut per “Future Kids – Kiss Me Know (ft. Flo Rida)” té més de 650.000 reproduccions a Spotify. I per una altra, Break Down – Blondex, Anekdote and Kelly Matejcic ha aconseguit superar les 100.000 reproduccions a la mateixa plataforma.

A finals de desembre es podrà gaudir de l’últim tema que llançarà aquest 2021, i el 2022 ve carregat de sorpreses i projectes que us sorprendran.