Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

El primer festival nadalenc de comarques de Girona
Golden Christmas

Segueix-nos

  /  Dàmaris Gelabert
Dàmaris Gelabert

Dàmaris Gelabert

Dàmaris Gelabert – Pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils.

Actualment gira amb tres espectacles:

”Soc Feliç” – una proposta de teatre musical pensada per a tota la família. Un homenatge a les arts escèniques i a la màgia del teatre.
“Mou el cos” – parteix de la cançó del seu últim videoclip i es converteix en el lema d’un concert amb molt de ritme i amb una gran banda.
“Concert en Família” – la versió més intima de concert, on la Dàmaris canta acompanyada de la seva família, com va fer en els concerts que va oferir des de casa seva durant el confinament.
Les seves cançons han passat al format de conte il·lustrat amb “Si tingués la màgia d’un mag”, un conte escrit per l’Eulàlia Canal, basat en la cançó “La festa de la pau”. L’any 2020 inicia la publicació amb l’editorial el Cep i la Nansa d’una col·lecció amb títols dels seus temes més coneguts: “Qui soc jo?” i “Els dies de la setmana”.

El dia 10 de juny de 2021 rep el reconeixement de mèrits per part de l’Escola de Mallorqui de Manacor per la seva aportació a la difusió de la llengua catalana.

El seu darrer treball és la participació com a compositora de les cançons del nou espectacle familiar de Dagoll Dagom “Bye Bye Monstre” que s’estrenarà al novembre 2021 al Teatre Poliorama.

El dia 1 de juliol de 2021 rep el Premi QuèFem? ROSA DELS VENTS a la Iniciativa Familiar pels Concerts en família, un cicle de concerts molt divertits, que s’emetien en directe cada dimecres des del saló de casa de la Dàmaris acompanyada de la seva família, en els quals els petits de la casa es podien entretenir i divertir durant el confinament, va ser un projecte que van agrair moltes famílies per sentir-se acompanyades aquells moments tan difícils.