Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Els Atrapasomnis

Els Atrapasomnis

Durant el febrer del 2013, neix la companyia d’espectacles Els Atrapasomnis, amb l’espectacle L’aventura de somiar, amb un format petit de dos músics.

L’any 2015 i 2016 la companyia incorpora dos nous espectacles: Amunt, amunt quina festa i l’Hora dels somnis. A partir de l’abril del 2017 i després de més de 300 concerts, la companyia fa el gran salt i publica el seu primer disc L’hora dels somnis, on hi podem trobar un recull de cançons pròpies de diferents estils musicals. Durant aquest període la companyia presenta l’espectacle: Atrapa la festa, amb una formació de trio i banda. El 2020, i després de la gran acollida del seu primer llibre disc amb 2.500 exemplars venuts, la companyia publica el seu segon llibre disc: Anem Amunt!!! Amb un gran missatge de cooperació i ajuda per aconseguir tot el que ens proposem a la vida. A partir d’aquest nou disc llibre la companyia presenta un concert de gran format amb 7 musics a dalt l’escenari i una gran escenografia amb l’espectacle anomenat Anem amunt!!!

Actualment la companyia s’ha consolidat dins de l’animació infantil i familiar, i moltes de les seves cançons com, la Serp Siseta, la Marieta discoteca o en Rock el cargol ja formen part del repertori de moltes famílies.

HORARI:
Dimarts 6 de desembre
12:00h
16:00h
ESCENARI:
Golden