Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

El primer festival nadalenc de comarques de Girona
Golden Christmas

Segueix-nos

  /  Juper Detalls
Juper Detalls

Juper Detalls

Juper va néixer un 19 de novembre de 1976 de la mà dels seus fundadors, en Salvador Juhé i la Núria Peradalta. El nom de Juper sorgeix de la fusió dels dos cognoms Juhé Peradalta on en Salvador, professional de les Arts gràfiques juntament amb la seva dona, monten un taller i s’instal·len en uns petits baixos del barri del Mercadal, al cor de Girona.

Un cop amb l’impremta ja funcionant, al veure que la demanda d’invitacions de casament, estampes de comunió i batejos ocupava una bona part de la feina diària, varen decidir ampliar el negoci introduint els detalls de festa.

L’empresa va anar evolucionant i l’any 1982 es canvien de botiga per una de nova i més gran, on poden ampliar el taller i la botiga. És en aquest moment on Juper potencia els detalls, personalitzant-los i decorant-los com ningú havia fet fins ara.

L’any 2000, després de cursar els seus estudis, s’incorpora a l’empresa familiar la filla dels fundadors, donant seguiment al negoci i potenciant- lo de recursos més moderns, fent així un tomb al negoci i ampliant coneixements amb estudis de Wedding Planner, ja que els clients demanaven moltes vegades l’ajuda i decoració d’esdeveniments.

El novembre de 2016 i coincidint amb el 40 aniversari, es reforma tota la botiga, fent- la més moderna i àmplia i ajustant-la a les necessitats que demana el sector, juntament amb la modernització de la pàgina web per arribar a cobrir totes les necessitats d’oferir el producte a qualsevol lloc.

Amb aquesta finalitat JuPer, amplia els seus productes personalitzats de casaments, batejos, comunions i festes, oferint-vos així un servei més còmode, ràpid, elegant i segur.