Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Miquel Moya

Miquel Moya

Miquel Moya (Cabrils, 1998) cantant i compositor català. Va publicar el seu primer treball discogràfic “IRIS” (La Cupula Music, 2019).

Un recull de set cançons que es mouen entre el pop i el soul d’autor. Es tracta d’una producció a vuit mans entre Doods & Magrinyà i Santos & Fluren.

Un treball on Miquel Moya s’atreveix a parlar d’experiències i vivències personals. Cada cançó descriu un passatge, un moment de la seva vida i un estat d’ànim.

“Mil Coses Que Faria Per Tu” és la carta de presentació d’un disc que per damunt de tot, reivindica l’importància de l’amistat i els valors que representa.

Va créixer envoltat d’un ambient familiar on la música sempre hi ha estat present.

De ben petit va iniciar els estudis de música a l’Escola Municipal de Música de Cabrils, amb el piano com a instrument principal.

Als 14 anys, guanya el Concurs de Musica Jove del Maresme com a intèrpret solista. És a partir d’aleshores on la música pren força i dona sentit a la seva vida.

Poc a poc s’endinsa en el món del cant i la interpretació, cursant estudis de tècnica vocal amb professionals de l’escola Eòlia així com també de l’Aula de Música Moderna & Jazz del Conservatori del Liceu de Barcelona, on hi realitza des d’aleshores els seus estudis de grau professional.

HORARI:
Dissabte 10 de desembre
19:00h
ESCENARI:
Golden