Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

El primer festival nadalenc de comarques de Girona
Golden Christmas

Segueix-nos

  /  Miquel Moya

Miquel Moya

Miquel Moya (Cabrils, 1998) cantant i compositor català. Va publicar el seu primer treball discogràfic “IRIS” (La Cupula Music, 2019).

Un recull de set cançons que es mouen entre el pop i el soul d’autor. Es tracta d’una producció a vuit mans entre Doods & Magrinyà i Santos & Fluren.

Un treball on Miquel Moya s’atreveix a parlar d’experiències i vivències personals. Cada cançó descriu un passatge, un moment de la seva vida i un estat d’ànim.

“Mil Coses Que Faria Per Tu” és la carta de presentació d’un disc que per damunt de tot, reivindica l’importància de l’amistat i els valors que representa.

Va créixer envoltat d’un ambient familiar on la música sempre hi ha estat present.

De ben petit va iniciar els estudis de música a l’Escola Municipal de Música de Cabrils, amb el piano com a instrument principal.

Als 14 anys, guanya el Concurs de Musica Jove del Maresme com a intèrpret solista. És a partir d’aleshores on la música pren força i dona sentit a la seva vida.

Poc a poc s’endinsa en el món del cant i la interpretació, cursant estudis de tècnica vocal amb professionals de l’escola Eòlia així com també de l’Aula de Música Moderna & Jazz del Conservatori del Liceu de Barcelona, on hi realitza des d’aleshores els seus estudis de grau professional.

HORARI:
Dissabte 10 de desembre
19:00h
ESCENARI:
Golden