Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Obrint maletes (Patricia Serrano x Casa Cacao)
Obrint maletes (Patricia Serrano x Casa Cacao)

Obrint maletes (Patricia Serrano x Casa Cacao)

Impartit per: Patricia Serrano
Ningú et pot dirigir cap a un sentir diferent del teu, i així és com la màgia del neuromarketing t’acosta a la teva veritat: el que tu sents és el correcte, ningú sap més que tu… excepte el narrador, que necessita llegir tota la història.

PRIMERA MALETA… l’atreviment
STORYTELLING

Parlem sobre… atrevir-nos a… connectar la història amb els grans de cacau i el sentit del tacte. Els assistents escolten la història mentre mantinc a les meves mans el pot amb els grans de cacau.
I si et deixo el pot màgic per a explicar la teva història: a què t’atreviries?

SEGONA MALETA… la incertesa
JOC DE LA MENT

Quant et costaria prendre una decisió en fred?… joc amb una tassa que imaginàriament està calenta, sali fum, i fa olor de… Treballarem en aquest capítol, el “Com gestionem la incertesa des de l’equilibri”.
Reconnectem amb el nostre centre respirant una tassa de xocolata imaginària. (Tingueu preparada xocolata calenta a la sortida que ho necessitaran, en tindran moltes ganes).

TERCERA MALETA… el desafiament
A VEURE SI ENDEVINES…

Amb cada pot de cacau plantegem una destinació… i un origen.
D’on ve i què et suggereix: per a què usaries aquest cacau?
Cada destí tindrà diferents secrets i cada taller també, perquè la màgia està per descobrir dins de cada pot, i cada persona trobarà el seu propi viatge.

QUARTA MALETA… la perseverança
MÉS QUE PARAULES!!

Una prova plena de paranys…
Es divideix en dos equips als assistents, un dels equipo treballa a Casa Cacao, i té a les seves mans la recepta secreta que tots voldrien saber. L’altre equip ha de fer tot el possible per a robar el secret millor guardat… s’utilitzaran tot tipus d’estratagemes per a aconseguir-la… des de l’ús de la paraula…

CINQUENA MALETA… la conclusió
EL NARRADOR

Què he trobat des de la meva arribada al viatge amb Casa Cacao fins a la sortida. Cada experiència és diferent i única. Jo explico la meva història, tu expliques la teva.
Agafarem un dibuix d’un gra de cacau, i dins escriuen la seva paraula. Es reparteixen en grups parells. El repte és intercanviar les seves paraules i que tots entrin dins del joc.
Després “compartirem” en cercle, i cada participant serà el narrador que llegirà la paraula que li han compartit i es descobrirà a l’escriptor de l’obra mestra…