Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

El primer festival nadalenc de comarques de Girona
Golden Christmas

Segueix-nos

  /  Obrint maletes (Patricia Serrano x Casa Cacao)
Obrint maletes (Patricia Serrano x Casa Cacao)

Obrint maletes (Patricia Serrano x Casa Cacao)

Impartit per: Patricia Serrano
Ningú et pot dirigir cap a un sentir diferent del teu, i així és com la màgia del neuromarketing t’acosta a la teva veritat: el que tu sents és el correcte, ningú sap més que tu… excepte el narrador, que necessita llegir tota la història.

PRIMERA MALETA… l’atreviment
STORYTELLING

Parlem sobre… atrevir-nos a… connectar la història amb els grans de cacau i el sentit del tacte. Els assistents escolten la història mentre mantinc a les meves mans el pot amb els grans de cacau.
I si et deixo el pot màgic per a explicar la teva història: a què t’atreviries?

SEGONA MALETA… la incertesa
JOC DE LA MENT

Quant et costaria prendre una decisió en fred?… joc amb una tassa que imaginàriament està calenta, sali fum, i fa olor de… Treballarem en aquest capítol, el “Com gestionem la incertesa des de l’equilibri”.
Reconnectem amb el nostre centre respirant una tassa de xocolata imaginària. (Tingueu preparada xocolata calenta a la sortida que ho necessitaran, en tindran moltes ganes).

TERCERA MALETA… el desafiament
A VEURE SI ENDEVINES…

Amb cada pot de cacau plantegem una destinació… i un origen.
D’on ve i què et suggereix: per a què usaries aquest cacau?
Cada destí tindrà diferents secrets i cada taller també, perquè la màgia està per descobrir dins de cada pot, i cada persona trobarà el seu propi viatge.

QUARTA MALETA… la perseverança
MÉS QUE PARAULES!!

Una prova plena de paranys…
Es divideix en dos equips als assistents, un dels equipo treballa a Casa Cacao, i té a les seves mans la recepta secreta que tots voldrien saber. L’altre equip ha de fer tot el possible per a robar el secret millor guardat… s’utilitzaran tot tipus d’estratagemes per a aconseguir-la… des de l’ús de la paraula…

CINQUENA MALETA… la conclusió
EL NARRADOR

Què he trobat des de la meva arribada al viatge amb Casa Cacao fins a la sortida. Cada experiència és diferent i única. Jo explico la meva història, tu expliques la teva.
Agafarem un dibuix d’un gra de cacau, i dins escriuen la seva paraula. Es reparteixen en grups parells. El repte és intercanviar les seves paraules i que tots entrin dins del joc.
Després “compartirem” en cercle, i cada participant serà el narrador que llegirà la paraula que li han compartit i es descobrirà a l’escriptor de l’obra mestra…