Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

El primer festival nadalenc de comarques de Girona
Golden Christmas

Segueix-nos

  /  Samantha
Samantha

Samantha

“TODO DE MI – GIRA 2021”

Samantha Gilabert (Samantha) es va donar a conèixer en l’última edició del programa de TV “Operación Triunfo”. Les seves interpretacions i la seva peculiar idiosincràsia la van fer destacar en el programa d’una forma notable, provocant així que es creés al seu voltant una gran legió de fans que la segueixen apassionadament. Cada single que ha tret s’ha col·locat Número 1 a ITUNES a Espanya, l’Argentina, el Perú i Xile.

Amb el seu primer disc en solitari, NADA, va entrar directament al número 2 de la llista de vendes al nostre país, i en ell l’artista alacantina es rebel·la com una de les grans veus femenines de la música a Espanya.

És un disc en el qual Samantha ensenya la seva essència, i on ens diu que Res és Tot. Vuit cançons que transmeten l’esperit alegre i orgànic que la jove artista desprèn quan canta. I entre aquestes noves cançons, el seu primer single Quiero que vuelvas, que també va versionar en la seva llengua materna amb el títol de Espere que tornes, a més de la col·laboració amb el duo gadità LÉRICA en Poquito, o el tema el títol del qual resumeix el que en el programa de TV va convertir en una filosofia de vida No pasa nada…

”NADA, és una part de tot el que alguna vegada se m’ha passat pel cap, és com un resum del 2020” … Samantha, entre els artistes amb els quals ha col·laborat al llarg de la seva carrera, trobem a més de Lérica a noms consolidats com a Gente de Zona, Belinda, Juan Magán, Omar Montes o Abraham Mateo.

Amb més de mig milió de seguidors en les seves xarxes socials i prop de 3 milions de views dels seus videoclips, la seva hiperacúsia detectada als 17 anys no li impedeix complir el seu somni de convertir-se en una de les artistes joves més prometedores de la indústria musical.

Entre els seus projectes per a 2021 destaca l’edició del seu Llibre “Mi Refugio” al març, la seva primera gira per tota Espanya en sales i festivals a partir d’abril, i la participació en diversos projectes de televisió al llarg de l’any.