Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

El primer festival nadalenc de comarques de Girona
Golden Christmas

Segueix-nos

  /  Shizen’na
Shizen'na

Shizen’na

SHIZENNA SL és una empresa basada en la creença que un món millor és possible i la nostra eina per contribuir-hi és mitjançant els nostres coneixements de la natura, aplicant les propietats i els beneficis que ens donen les plantes, la fruita cítrica i les flors, a través de la puresa del seu interior, dels seus propis olis essencials que, en difusió, netegen i amoroseixen l’aire que respirem en els espais tancats, de manera totalment natural.

La nostra forma de veure la vida és a través de la natura, aprofitant la riquesa que ens entrega tal com és sense afegir components sintètics que, si bé la poden fer més econòmica, també la fan perjudicial. Conservar els elements que ens entrega la natura en el seu propi estat, ens apropa a l’essència de la vida i ens fa més coherents amb els principis de la mateixa creació.

Respecte pel medi i aportació de benefici a l’entorn mitjançant les aromes naturals, per donar i rebre benestar a través de paràmetres de sostenibilitat, de conscienciació social i, per descomptat, d’amor. L’amor és fonamental perquè les persones s’entenguin, s’ajudin i facin que la vida sigui més senzilla i agradable. Com més amor, més felicitat. Com més felicitat, més benestar.