Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

El primer festival nadalenc de comarques de Girona
Golden Christmas

Segueix-nos

  /  Yes the Music
Yes the Music

Yes the Music

El 19 de maig de 2012, dins del marc del Festival a Capella de Girona, un taller de Gospel amb Moisès Sala, el director de The Gospel Viu Choir, és el tret de sortida al que és avui Yes The Music.

Allà, vàries de les actuals components del grup coincideixen, i és una d’elles la que llança al aire l’ idea de formar un nou grup de veus.

El 21 de juliol de 2012, a les Voltes de La Bisbal, es reuneixen per primer cop tres d’elles. D’allà surten un munt d’idees i d’il·lusions, i com a resultat, la ferma decisió de tirar endavant amb el projecte.

Per fi arriba el 19 de setembre, el nostre primer assaig. Comencem a treballar, comença la màgia… Ja no és només un projecte, és una realitat.

A dia d’avui, som 21 les persones que formem part de Yes The Music!. Estem plens d’il·lusió, d’energia… gaudint de la música, de cantar… i és precisament això el que volem transmetre, el que volem compartir amb tots vosaltres. Volem que ho passeu tant bé com nosaltres, que formeu part d’aquest projecte, que el vivim junts. Quina millor manera de celebrar la vida? Cantem junts?

HORARI:
Dissabte 10 de desembre
17:00h
ESCENARI:
Golden