Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

El primer festival nadalenc de comarques de Girona
Golden Christmas

Segueix-nos

Primer concurs musical al Golden Christmas

El Festival Goldentalent té per objectiu la promoció i l’exhibició de grups vocals. L'organitza Golden Christmas i l’escola de música Preludi.

Bases de participació

 1. Per tal de poder formar part del concurs cal ser un grup coral que es considera un grup de dues o més persones que interpreten música vocal .S’accepta la presentació de qualsevol estil musical.
 2. La formació mínima per participar és d’un duet i la formació màxima no pot superar 40 persones en un grup.
 3. Cal que hi hagi un mínim de dos grups vocals participants, en cas que no s’arribi al mínim establert el concurs quedarà automàticament anul·lat.
 4. Els grups han d’estar formats exclusivament per les persones de la fitxa d’inscripció. Qualsevol canvi en la composició dels grups s’ha de comunicar a la organització i caldrà presentar la documentació pertinent amb una antelació mínima de 10 dies abans de l’inici del concurs. En cas contrari la organització es reserva el dret d’admissió del grup.
 5. No s’acceptarà cap sol·licitud fóra del termini estipulat, exceptuant si hi ha algun canvi d’una persona integrant d’algun grup inscrit.

Qui pot participar?

El concurs és obert a qualsevol estil i gènere musical.

S’accepten cançons inèdites i adaptacions/arranjaments de temes existents.

Totes les obres han de ser en Català, s’accepten adaptacions i traduccions.

És valora el text i temàtica del tema musical.

És pot fer a capella o amb base musical. No està prohibit l’ús d’instruments però l’organització no els sonoritzarà.

És valora l’originalitat, la interpretació, la qualitat vocal i la posada en escena.

Fases del concurs

1a fase

Cada grup haurà d’enviar una cançó de temàtica lliure amb les característiques descrites anteriorment. Cal fer arribar el vídeo a través del drive, dins el formulari d’inscripció.

2a Fase

Els grups seleccionats interpretarà tres cançons de temàtica lliure amb les característiques descrites anteriorment a l’escenari del festival Golden Christmas. La durada de cada una de les cançons no pot superar els 2 minuts i 20 segons.

L’organització es reserva el dret d’excloure els/les participants que presentin treballs que amb el seu contingut vulnerin la dignitat humana i/o promoguin l’odi, el menyspreu o la discriminació per motius de naixement, raça, sexe, religió, nacionalitat, opinió o qualsevol altra circumstància personal o social.

Calendari

Les inscripcions es podran realitzar fins el 15 de novembre.
El concurs es desenvoluparà entre el 4 i 11 de desembre del 2022.

Categories

 • Infantils, nascuts fins el 2007 (inclosos).
 • Adults, nascuts a partir del 2006 (inclosos).

Com a màxim un 25% dels components podran superar aquesta edat.
La inscripció és pública i gratuïta. Les persones participants hauran d’inscriure’s i fer arribar una mostra de la seva creació musical (temes/cançons) a través del formulari online d’inscripció, que es farà públic a través del web del Festival Golden christmas a més de la següent informació:

 1. Nom del grup.
 2. Nom, cognoms, edat de tots/es els/les components del grup o solista.
 3. S’ha de nomenar per escrit una persona que representi el col·lectiu, on constin les dades de tots els membres i del/la representant (noms, cognoms i DNI/NIE/Passaport(s) i que acrediti el permís d’imatge i so.
 4. Dades de contacte (adreça, correu electrònic, telèfon).
 5. Enllaç, web o arxiu .mp3 o similar amb un mínim de 2 temes. Aquestes gravacions s’han de fer arribar a través d’un enllaç drive compartit amb goldenpreludi@gmail.com.
  Aquests arxius hauran d’estar disponibles durant tota la durada del festival.
 6. En cas de ser menor d’edat caldrà afegir a les dades del membre del grup o solista, l’autorització paterna/materna o del tutor/a legal i la fotocòpia del document acreditatiu (DNI/NIE/Passaport) de la persona signant de l’autorització.

Premi

Hi ha un únic premi per cada una de les categories. El guanyador podrà enregistrar 1 cançó a capella o amb base musical a l’estudi de gravació “EL LOCAL” de Vilablareix.