Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Molt a celebrar

UN ESDEVENIMENT ORIGINAL, DIFERENT i MADE BY LOCALS: Al cor de Sant Gregori trobareu la màgia d'un Nadal especial. Amb una SELECCIÓ D'EXPERIÈNCIES per aquestes dates tan significatives per tots. Il·lusió, màgia, espectacles, divertiment, tot pensat per tu i els teus. Vine a compartir-ho amb nosaltres i deixa't portar.

Benvinguts al Golden Christmas

Golden Christmas és un FESTIMARKET en un marc incomparable, un mirador al cim de Sant Gregori on pots veure el mar i la ciutat de Girona en un entorn natural privilegiat, on FEM UNA PROPOSTA LÚDICA-FESTIVA I EDUCATIVA diferent, recuperant l'esperit Nadalenc dels mercats típics europeus, i INNOVANT amb diferents propostes per a tots els públics i amb zona reservada a adults.

I ho acompanyem amb una OFERTA GASTRONÒMICA de REFERÈNCIA, amb productes de km 0, ecològics… i amb vins i caves de cellers emblemàtics.

La nostra filosofia es basa en la sostenibilitat, respecte al medi ambient, creativitat, homenatge al talent local i tornada als orígens.

Proposta cultural

La cultura té un paper transformador, individual i col·lectiu, que impacta directament i de forma positiva a la societat! Conscients d’aquest paper, i en línia amb el compromís de treballar per apropar la cultura a tota la societat, Golden Christmas recolza i anima a promoure activitats culturals durant tot el festival.

Més de 100 espectacles gratuïts, moltes activitats per a adults i nens, tallers, activitats infantils, oci, artesania, moda i molt més!
La cultura és vida! Fem-la entre tots!

Proposta gastronòmica

L'espai de restauració serà un aparador de productes i productors catalans que proveiran d'ingredients troncals les propostes culinàries de les foodtrucks que conformaran l'oferta gastronòmica del festival.

Aquesta aposta per la gastronomia sana, de proximitat i sostenible serà present també en el servei d’àpats dels artistes i en l’estand del vi català de la D.O. Catalunya que servirà vins i espumosos d’aquesta denominació.

La transformació de l’oferta gastronòmica s’emmarca en l’eix d’activitats de la marca ‘Catalunya on el menjar és cultura’ que promociona un major coneixement i consum de productes de proximitat entre la ciutadania.

Proposta comerç local

Golden Christmas és comerç local!
Una de les principals premisses és potenciar i facilitar el comerç local i de proximitat. Un espai que permet que centenars d'establiments portin els seus productes i serveis a l'exterior dels seus locals. Un ambient de festivitat, proper, familiar i nadalenc per a tots els públics i edats!

Donem suport al comerç local i de proximitat, greument afectat per la crisi provocada pel coronavirus. Siguem conscients i comprem a casa! Nosaltres hi posem l’espai!