Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

El primer festival nadalenc de comarques de Girona
Golden Christmas

Segueix-nos

Molt a celebrar

UN ESDEVENIMENT ORIGINAL, DIFERENT i MADE BY LOCALS: Al cor de Sant Gregori trobareu la màgia d'un Nadal especial. Amb una SELECCIÓ D'EXPERIÈNCIES per aquestes dates tan significatives per tots. Il·lusió, màgia, espectacles, divertiment, tot pensat per tu i els teus. Vine a compartir-ho amb nosaltres i deixa't portar.

Benvinguts al Golden Christmas

Golden Christmas és un FESTIMARKET en un marc incomparable, un mirador al cim de Sant Gregori on pots veure el mar i la ciutat de Girona en un entorn natural privilegiat, on FEM UNA PROPOSTA LÚDICA-FESTIVA I EDUCATIVA diferent, recuperant l'esperit Nadalenc dels mercats típics europeus, i INNOVANT amb diferents propostes per a tots els públics i amb zona reservada a adults.

I ho acompanyem amb una OFERTA GASTRONÒMICA de REFERÈNCIA, amb productes de km 0, ecològics… i amb vins i caves de cellers emblemàtics.

La nostra filosofia es basa en la sostenibilitat, respecte al medi ambient, creativitat, homenatge al talent local i tornada als orígens.

Proposta cultural

La cultura té un paper transformador, individual i col·lectiu, que impacta directament i de forma positiva a la societat! Conscients d’aquest paper, i en línia amb el compromís de treballar per apropar la cultura a tota la societat, Golden Christmas recolza i anima a promoure activitats culturals durant tot el festival.

Més de 100 espectacles gratuïts, moltes activitats per a adults i nens, tallers, activitats infantils, oci, artesania, moda i molt més!
La cultura és vida! Fem-la entre tots!

Proposta gastronòmica

L'espai de restauració serà un aparador de productes i productors catalans que proveiran d'ingredients troncals les propostes culinàries de les foodtrucks que conformaran l'oferta gastronòmica del festival.

Aquesta aposta per la gastronomia sana, de proximitat i sostenible serà present també en el servei d’àpats dels artistes i en l’estand del vi català de la D.O. Catalunya que servirà vins i espumosos d’aquesta denominació.

La transformació de l’oferta gastronòmica s’emmarca en l’eix d’activitats de la marca ‘Catalunya on el menjar és cultura’ que promociona un major coneixement i consum de productes de proximitat entre la ciutadania.

Proposta comerç local

Golden Christmas és comerç local!
Una de les principals premisses és potenciar i facilitar el comerç local i de proximitat. Un espai que permet que centenars d'establiments portin els seus productes i serveis a l'exterior dels seus locals. Un ambient de festivitat, proper, familiar i nadalenc per a tots els públics i edats!

Donem suport al comerç local i de proximitat, greument afectat per la crisi provocada pel coronavirus. Siguem conscients i comprem a casa! Nosaltres hi posem l’espai!